Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Nyt on mahdollisuus tilata minulta ilmeikäs, laadukkaana käsityönä valmistettu keppihevonen, joka juuri sinun toiveittesi mukainen ja täysin uniikki! 

Seuraava tilausjonoon ilmoittautuminen 8.7.2017. Ilmoittautuminen sekä tarkemmat ohjeet löytyy alla olevasta linkistä. Ilmoittautuminen tapahtuu n. kuukauden välein.

>>>>>LINKKI ILMOITTAUTUMISEEN<<<<<<

Infoa:

Tilareita näpertelee 19-vuotias lukiolaistyttö. Olen näissä piireissä luotettava; olen tehnyt ja myynyt lukuisia keppihevosia ja minulla on myös oma 4h-yritys. Keppihevosia olen valmistanut jo vuodesta 2007. Koska olen melko kiireellinen nuori, jolla koulun lisäksi myös harrastukset vievät paljon aikaa, toivon maltillisuutta tilaushevosten valmistumisen suhteen. Tekeminen saattaa kestää parista päivästä muutamaan viikkoon (ota myös huomioon jono!).

Keppihevoset ovat alati kasvava harrastus, jossa kaikki tehdään mahdollisimman realistiseksi - myös itse keppihevoset. Ikähaarukka on laaja, ala-asteikäisistä täysi-ikäisiin. Käsintehty keppihevonen on loistava lahjaidea ja hankinta niin aloitteleville kuin vanhoillekkin harrastelijoille, tai koriste-esineeksi ja muistoksi esimerkiksi edesmenneestä hevosesta. Ihan pienimpien taaperoiden käyttöön näitä valitettavasti en ole suunnitellut.

Valmistamani hevoset ovat kolmipalaisia ja suullisia. Tyylini on siroa ja pyrin pitämään mittasuhteet realistisina. Hevoset valmistan aina kestävästi käsin ommellen. Hevoseni ovat aina kestäneet hyvin käyttöä; ompelen kaksinkertaisella langalla siistein pistoin ja päättelen ompeleet hyvin. Harjan kiinnitän yksi kerrallaan kiinni kankaaseen. Korvissa on sisällä kovike, jotta kankaat pysysivät nätisti yhdessä ja korvat pystyssä. Silmät ja sieraimet teen huovasta ja ompelen kiinni, valkopilkut ovat paperia. Hevosten kaavat teen a3 kokoiselle paperille, 

Lähetän hepan täytteineen postipaketissa hintaan 110€. Näin voin taata, että keppihevonen näyttää juuri samalta kuin kuvissa tiivillä täytöllä, ja sillä on enemmän käyttöikää, kun ompeleet ja kangas eivät rasitu uudelleentäytössä. Hinta koostuu materiaaleista, postituskuluista sekä työtunneista. Kepin saa halutessaan mukaan valmiiksi kiinnitettynä 5€ lisähinnasta. Hevoset lähetän aina ensimmäisessä luokassa.

Normaalin hevosen hintaan kuuluu päälleommeltava merkki (eli ei esim. valkopäitä tai jauhoturpaa) ja max. 30cm pitkä harja. Tummennokset turvassa ja silmien ympärillä (kuluvat käytössä), sekä herasilmät kuuluvat myös hintaan. Lisäominaisuudet, kuten laajemmat tummennokset, kirjavuus ja varusteet nostavat hevosen hintaa. Niistä löydät hinnastot ja näytöt alla olevista linkeistä. Etenkin merkeistä mallikuva on suositeltava. 

Valmistuneista tilaushevosista löytyy kuvia blogista ja instagramista (@kuunvarjo).

 

Kankaat

Langat

Erikoisominaisuudet

Varusteet

 

Myyntiehdot:
-Maksu vain ja ainoastaan tilisiirrolla. Hepan valmistuttua ensin rahat viikon sisällä valmistumisesta, niiden saavuttua lähetän keppihevosen postissa 1lk:ssa.
-Täysi varmuus tilauksesta, rahat kasassa ja huoltajalta lupa. Vanhempien on hyvä olla auttamassa myyntitapahtumassa (rahojen siirto turvallisesti tilille) kommelluksien välttämiseksi, sekä säästytään turhilta perumisilta.
-Tilaria ei ole pakko ottaa, mikäli se ei miellytä sinua, mutta tämä on tehtävä välittömästi kuvien tultua. Älä kuitenkaan teetä turhaa vaivaa, mikäli et ole aivan varma pidätkö käsialastani. 
-En tee kopioita olemassa olevista keppihevosista, mutta oikeita hevosia mukailen mielelläni!
 

Tilauskaavake:

Mahdollinen mallikuva hevosesta:
Rotu:
Kangas:
Harja (pituus, lanka, erikoisuudet):
Merkit (kuva mielellään!):
Erikoisominaisuudet (esim. tummennoksia?):
Muuta:
Varusteet:

Tilaukset ja kysymykset -> kht.kuunvarjontalli@gmail.com

©2017 Kuunvarjo - suntuubi.com