Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Nyt on mahdollisuus tilata minulta ilmeikäs, laadukkaana käsityönä valmistettu keppihevonen, joka juuri sinun toiveittesi mukainen ja täysin uniikki! 

Tilausjono täynnä. Ilmoitan hyvissä ajoin, kun olen ottamassa seuraavia tilauksia, luultavasti keväällä. Halukkaita tilaajia on yleensä enemmän kuin tilauspaikkoja, jonka vuoksi arvon/valitsen jonoon pääsijät. Otan kerrallaan n. 2-4 tilausta työn alle. Instagramiin (@kuunvarjo) ja myyntisivulle ilmestyy hevosia myyntiin

Lue tilaussivu huolellisesti läpi, mikäli olet kiinnostunut tilaushevosesta. Mikäli haluat hinta-arvion hevoselle tai kysyä jotain, sähköpostiosoitteeni on nea.kuunvarjo@gmail.com 

Infoa:

Keppihevosia näpertelee Nea - 21-vuotias käsityöharrastaja, joka opiskelee ensimmäistä vuottaan maisema-arkkitehdiksi. Olen näissä piireissä luotettava; olen tehnyt ja myynyt lukuisia keppihevosia ja minulla on myös oma 4h-yritys. Keppihevosia olen tehnyt jo vuodesta 2007. Ilmoittautumistilanteessa arvioin millä aikataululla hevoset tulen tekemään, toivon malttia ja työrauhaa.

Keppihevoset ovat alati kasvava harrastus, jossa kaikki tehdään mahdollisimman realistiseksi - myös itse keppihevoset. Ikähaarukka on laaja, ala-asteikäisistä täysi-ikäisiin. Käsintehty keppihevonen on loistava lahjaidea ja hankinta niin aloitteleville kuin vanhoillekin harrastelijoille, tai koriste-esineeksi ja muistoksi esimerkiksi edesmenneestä hevosesta. Ihan pienimpien taaperoiden käyttöön näitä valitettavasti en ole suunnitellut. Ideana tilaushevosissa on, että hevosen saa itse suunnitella alusta loppuun, ottamalla inspiraatiota esimerkiksi oikeista hevosista. Tarkoituksena on, että jokainen keppihevonen on uniikki yksilö, joten en tee kopioita ja olemassaolevista keppihevosista.

Valmistamani hevoset ovat kolmipalaisia ja suullisia. Tyylini on siroa ja pyrin pitämään mittasuhteet realistisina. Hevoset valmistan aina kestävästi käsin ommellen. Hevoseni ovat aina kestäneet hyvin käyttöä; ompelen kaksinkertaisella langalla siistein pistoin ja päättelen ompeleet hyvin. Harjan kiinnitän yksi kerrallaan kiinni kankaaseen. Korvissa on sisällä kovike, jotta kankaat pysysivät nätisti yhdessä ja korvat pystyssä. Silmät ja sieraimet teen huovasta ja ompelen kiinni, valkopilkut ovat akryylimaalia. Hevosten kaavat teen a3 kokoiselle paperille. Hevonen lähetetään teettämissäni postipaketeissa, ylellisesti silkkipaperiin käärittynä.

Hevosen perushinta on 180€ + 10€ postitus, hevoseset myydään täytteineen. Näin voin taata, että keppihevonen näyttää juuri samalta kuin kuvissa tiivillä täytöllä, ja sillä on enemmän käyttöikää, kun ompeleet ja kangas eivät rasitu uudelleentäytössä. Hinta koostuu materiaaleista, postituskuluista sekä työtunneista. Kepin saa halutessaan mukaan valmiiksi kiinnitettynä 5€ lisähinnasta. Hevosen nouto mahdollinen Espoosta, tällöin hevosen voi maksaa myös paikan päällä käteisellä. 

Perushintaisen hevosen hintaan kuuluu päälleommeltava merkki (eli ei esim. valkopäitä tai jauhoturpaa) ja max. 30cm pitkä harja. Tummennokset turvassa ja silmien ympärillä (saattavat haalistua käytössä), sekä herasilmät kuuluvat myös hintaan. Lisäominaisuudet, kuten laajemmat tummennokset, kirjavuus ja varusteet nostavat hevosen hintaa. Niistä löydät hinnastot ja näytöt alla olevista linkeistä. Etenkin merkeistä mallikuva on suositeltava. 

Valmistuneista tilaushevosista löytyy kuvia blogista ja instagramista (@kuunvarjo).

 

Kankaat

Langat

Erikoisominaisuudet

Varusteet

 

Myyntiehdot:
-Maksu suoritetaan tilisiirrolla. Hepan valmistuttua ensin rahat viikon sisällä valmistumisesta, niiden saavuttua lähetän keppihevosen postissa. Tai haun yhtyedessä (Espoosta) hevosen voi myös maksaa käteisellä.
-Täysi varmuus tilauksesta, rahat kasassa ja huoltajalta lupa. Vanhempien on hyvä olla auttamassa myyntitapahtumassa (rahojen siirto turvallisesti tilille) kommelluksien välttämiseksi, sekä säästytään turhilta perumisilta.
-Tilaria ei ole pakko ottaa, mikäli se ei miellytä sinua, mutta ilmoitathan epäkohdista hevosessa heti kuvat saatuasi. Ethän kuitenkaan teetä turhaa vaivaa, jos et ole varma pidätkö tuotoksistani.
-En tee kopioita olemassa olevista keppihevosista, mutta oikeita hevosia mukailen mielelläni!
 

Tilauskaavake:

Mahdollinen mallikuva hevosesta:
Rotu:
Kangas:
Harja (pituus, lanka, erikoisuudet):
Merkit (kuva mielellään!):
Erikoisominaisuudet (esim. tummennoksia?):
Muuta:
Varusteet:

Tilaukset ja kysymykset -> nea.kuunvarjo@gmail.com

©2018 Kuunvarjo - suntuubi.com